Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Megtámadtuk Magyarországot
  2011-11-26 12:23:43, szombat
 
  Megtámadtuk Magyarországot

2011.11.26. 08:58


Történelmi időket élünk: Magyarország gazdaságtörténetének legsötétebb napjai ezek. Minden nap sötétebb, mint az előző, ezért minden nap a magyar gazdaságtörténet legsötétebb napja. Mindig azt hisszük, hogy ez az őrület már fokozhatatlan, és kormányunk mindig bebizonyítja, hogy vannak új, felfedezetlen sötétségek. És ha vannak, akkor nekünk ott a helyünk.

Végül is, együtt lehet élni azzal, ha egy országot egy marék idegbeteg gengszter, ezoterikus foximaxi-közgazdaságtanban hívő hőbörödött és köztörvényes polgármesterbűnöző igazgat twitter-bejegyzés kidolgozottságú jogszabály-módosításokkal, nem?

Létrehoznak egy új, totális felhatalmazással bíró, a nyilvánosság által ellenőrizhetetlen titkosszolgálatot. Ez teljesen normális: ki látott már totalitárius államot Stazi, III/3, Securitate nélkül? Alaptörvénybe foglalják, hogy gyurcsányahibás: ezzel sincs baj, elvégre az alaptörvény Orbán Viktor magánvéleménye, aminek a közjogi relevanciája addig tart, amíg akad néhány félnótás, aki komolyan veszi.

Nem múlik el nap újabb értelmetlen, sírni valóan szánalmas marhaság nélkül. Titkosszolgálati eszközökkel akarják megtalálni, hogy kik támadják a forintot. Ehhez nem kell titkosszolgálat, srácok, kérdezzetek meg bárkit az utcán, meg fogja mondani: ti támadjátok a forintot.

A Moody's végül bóvliba minősítette Magyarországot. Nincs több hitegetés, nagy sztori, új költségvetés, Széll Kálmán-terv, IMF-tárgyalás taktikai belengetése. Orbánt és Matolcsyt leírták, Magyarországot leírták, a magyarokat leírták. Ha van következő csapat, akkor jöjjön, ha nincs, az sem baj, elvégre hol van az megírva, hogy egy hülyék által vezetett országot tilos a spekulánsok martalékául dobni és kifosztani?

Mindez hidegen hagyja őket. Abban a mesevilágban, amelyikben rajtuk kívül szinte már senki és semmi sincs, minden kudarcuk siker, minden rögtönzésük bölcs tervezés, minden általuk előidézett katasztrófa a világ megmentése, minden általuk nem várt következmény az ellenség ármánya. Nincsenek idősíkok, csak jelen van, mindig a jelen volt és mindig a jelen lesz.

Eközben a gazdaság áll, a munkahelyek úgy tűnnek el, mint hó a napon, a forint zuhan, a tőke menekül, beleértve a középrétegek megtakarításait is, a közszféra kereskedelmi értelemben fizetésképtelen, csak a talicskakerék nyikorgása hallatszik.

Ha Matolcsy kinyitja a száját, a hazai és nemzetközi nyilvánosság a jó modort és a kötelező udvariasságot félredobva, fuldokolva röhög. A rövid pórázon tartott pártállami sajtómunkások fegyelmezetten, rángatózó arccal leközlik a hülyeségeit, aztán bezárkóznak a vécébe zokogni. Vagy nem: elvégre az újabb sötét mélységek kipróbálása is sokakat vonzó, izgalmas kihívás.

A Moody's leminősítésének másnapján Orbán Viktor összehívta hitvalló közgazdászainak színe javát, hogy, ööö, nyilván, hogy újra elmondják, hogy egyetértenek a kormány politikájával, az irány helyes, a fundamentumok biztatóak, és csak spekulációs támadások állnak a spekulációs támadások mögött. A hitvalló közgazdászok - ki epekedő szempilla rebegtetéssel, ki mély meghajlással - megköszönték a lehetőséget, hogy biodíszletek lehettek egy leírt félbolond komolyan vehetetlen önfelmentő produkciójában és hazamentek ellenőrizni a számlaegyenlegüket. Bármit is mondtak Orbánéknak, az lepattant róluk, önkritika nem volt, maradt a spekulatív támadás mint mindent magyarázó külső ok.

Orbánt korábban a saját bizalmi emberei jellemezték úgy, nem is titkolt büszkeséggel, hogy ,,ha látja, hogy valami nem megy elsőre, akkor nem másképpen próbálja meg legközelebb, hanem ugyanúgy, mint először, csak kétszer akkora erővel". Ez a 'barom' szótári definíciója. Arra büszkék, hogy a főnökük egy barom, és szeretnének ők is akkora barmok lenni, mint a főnök, és minden tőlük telhetőt meg is tesznek, hogy ez így is legyen.

Magyarországot megtámadták: a kormányt a hülyeség vírusa, az országot a kormány, a forintot pedig a spekulánsok. 2008-ban mi voltunk a csordában a leglassabb antilop, most mi vagyunk a leglassabb kergemarhakóros antilop az egész szavannán.

Min csodálkozunk?

http://orulunkvincent.blog.hu/2011/11/26/megtamadtuk_magyarorszagot
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gazdaságtörténet, felhatalmazással, titkosszolgálati, kidolgozottságú, megtakarításait, kergemarhakóros, fizetésképtelen, titkosszolgálat, leminősítésének, közgazdászainak, gyurcsányahibás, magyarországot, orulunkvincent, magyarorszagot, módosításokkal, produkciójában, magánvéleménye, fegyelmezetten, fundamentumok, rebegtetéssel, felfedezetlen, fokozhatatlan, politikájával, udvariasságot, alaptörvénybe, sajtómunkások, talicskakerék, nyilvánosság, köztörvényes, totalitárius, középrétegek, közgazdászok, egyetértenek, meghajlással, megköszönték, biodíszletek, magyar gazdaságtörténet, marék idegbeteg, nyilvánosság által, alaptörvény Orbán, közjogi relevanciája, magyarokat leírták, hülyék által, spekulánsok martalékául, világ megmentése, ellenség ármánya, jelen volt, jelen lesz, forint zuhan, tőke menekül, középrétegek megtakarításait, közszféra kereskedelmi, Megtámadtuk Magyarországot, Orbán Viktor, Széll Kálmán-terv,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png fotel  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Adakozás  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png virág  Facebookon kaptam  Elköszönt  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Szívem  képre írva  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png virág  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Szép álmokat!  Akarat  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Soha ne kedvezz...  Alázat  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Gonosz démon-álarc  Png csokor  Png csokor  képre írva  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Gonosz démon-álarc  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Ne kapaszkodj magasabbra,  Elköszönt  Minden harmadik...  Fekete István - Akác  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Minden harmadik...  Elköszönt  Hazára minden embernek szükség...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  képre írva  Facebookon kaptam  Lóhere  Makszim Gorkij gondolata  Gonosz démon-álarc  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Neked tudnod kell  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Albert Einstein gondolata  Akarat  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Png virág  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Adakozás  képre írva  Png férfi  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Julian Brass gondolata  Őrizkednünk kell...  Kaffka_Margit  Fehér virág  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Segítsük barátainkat, hogy meg... 
Bejegyzés Címkék
magyar gazdaságtörténet, marék idegbeteg, nyilvánosság által, alaptörvény Orbán, közjogi relevanciája, magyarokat leírták, hülyék által, spekulánsok martalékául, világ megmentése, ellenség ármánya, jelen volt, jelen lesz, forint zuhan, tőke menekül, középrétegek megtakarításait, közszféra kereskedelmi, talicskakerék nyikorgása, kötelező udvariasságot, rövid pórázon, vécébe zokogni, újabb sötét, kormány politikájával, irány helyes, fundamentumok biztatóak, spekulációs támadások, hitvalló közgazdászok, leírt félbolond, lepattant róluk, spekulatív támadás, saját bizalmi, hülyeség vírusa, forintot pedig, leglassabb antilop, leglassabb kergemarhakóros, egész szavannán, gazdaságtörténet, felhatalmazással, titkosszolgálati, kidolgozottságú, megtakarításait, kergemarhakóros, fizetésképtelen, titkosszolgálat, leminősítésének, közgazdászainak, gyurcsányahibás, magyarországot, orulunkvincent, magyarorszagot, módosításokkal, produkciójában, magánvéleménye, fegyelmezetten, fundamentumok, rebegtetéssel, felfedezetlen, fokozhatatlan, politikájával, udvariasságot, alaptörvénybe, sajtómunkások, talicskakerék, nyilvánosság, köztörvényes, totalitárius, középrétegek, közgazdászok, egyetértenek, meghajlással, megköszönték, biodíszletek, kereskedelmi, csodálkozunk, költségvetés, mesevilágban, következmény, relevanciája, büszkeséggel, bebizonyítja, magyarország, definíciója, kérdezzetek, legközelebb, spekulációs, belengetése, megtamadtuk, minősítette, eszközökkel, megtámadták, kipróbálása, alaptörvény, ellenőrizni, értelmetlen, legsötétebb, hülyeségeit, bezárkóznak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3065
  • e Hét: 17295
  • e Hónap: 28406
  • e Év: 181902
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.